W&S rra
De modelbanen
Agenda
Beurzen
2012
2013
2014
Nuttige links
Andere activiteiten
Contact

Beurs in Zelhem 2014

 

Op zondag 19 januari was de W&S te zien op de beurs van de MSC de Achterhoek in Zelhem. We stonden er met Cattle Bay die nog in aanbouw is. Dit is dus een mooie test voor OntraXs waarvoor de baan af moet zijn.

Naast onze Cattle Bay stonden we er ook met module onder de naam PH&LF. Samen met Ferry en Johan hadden we een gezamelijk module baan opgebouwd. Het is was een gezellige beurs.

 

 

 

   

       

De brug van Key West Florida in aanbouw

 

Cattle Bay

 

Dairy County

 

Rettelsneek Vellie

 

 

 

Rail 2014

 

In het weekend van 21 tot en met 23 februari stonden wij onder vlag van de PH&LF met Rettelsneek Vellie op Rail in Houten. Samen met andere leden van de PH&LF stond er weer een fraaie modulebaan. Kortom het was een geslaagd weekend.

 filmpje

 

 

OntraXs

 

In maart stonden wij op OntraXs.

Een perfect georganiseerde beurs met prachtige banen waar wij met plezier hebben gestaan. Veel belangstelling van het massaal gekomen publiek, zodat het regelmatig erg spannend was rondom ons baantje want niet iedereen kijkt alleen met de ogen. Maar dat iedereen met zijn of haar neus "bovenop" de baan kan staan vinden wij ook wel belangrijk. Gelukkig is alles heel gebleven en waren de reacties van jong en oud positief. Wij waren de enige N-baan op de beurs en men vond het erg goed dat er dus ook in N wel degelijk een mooie baan gemaakt kan worden. Zijn wij het wel mee eens.

Kortom een zeer geslaagde beurs en we hopen over een paar jaar weer te mogen komen met een nieuwe baan.

 

 

       

overzicht

 

Het ongeveer 100000 keer gefotografeerde veeveiling gebouw

 

Met de neus er bovenop

 

 

 

Herne

Eind mei stonden we een weekend in Duitsland en wel in Herne. Een leuke beurs op een prachtige zonovergoten locatie. Helaas niet al te druk bezocht maar dat mocht de pret niet drukken. We waren niet de enigste baan uit Nederland en het is dan ook wel gezellig zo onder elkaar tijdens en na de beurs.

 

 

 

   

Het was prachtig weer......

 

en een hele mooie locatie

 

 

 

 

 

 

Lochem

In september stonden we in Lochem op het N-spoor evenement georganiseerd door Freebit. Ditmaal voor de laatste keer in de grote kerk. Een altijd gezellige beurs met alleen maar N-banen en N-spoor artikelen. Helaas weinig Amerikaanse spullen maar zelfs in Houten kom je dat niet of nauwelijks tegen dus we zijn dat wel gewend. Wel leuke wereldwijd te gebruiken artikelen in N dus toch een beurs om eens te gaan bezoeken als je N-spoor hebt.

We hebben ons weer prima vermaakt en ook het publiek had gelukkig veel waardering voor Cattle Bay. 

 

 

 

 

 

 

Emmen

Op 1 november stonden we in Emmen bij MSC Emmen. Een leuke en gezellige beurs met een hoog "ons kent ons" gehalte. De PH&LF (eastern division) was ook aanwezig. 

 

Wim & Susan Rail Road Association  | North Amercan N-Scale
Top